Mindig elérhető tudás

A CooSpace segít, hogy a munkához szükséges tartalmak mindig rendelkezésre álljanak, így koncentrálhatsz az órákra való hatékony felkészülésre. 

CooSpace 4

Az oktatási tevékenység attól lesz sikeres, ha olyan technológiák állnak rendelkezésre, amelyek az tanulók számára hétköznapiak, megszokottak. 

 Minden színtér egyedi

A változatos felhasználási lehetőségek garantálják, hogy minden közösség a saját igényeire szabhassa a színterek funkcióit. 

Készíts tananyagokat

A mappa eszközben található tananyagkészítővel a szövegek, a kérdések, és a képes elemek egyszerűen kombinálhatóak. 

CooSpace applikáció

Töltsd le a CooSpace mobil eszközökre fejlesztett alkalmazását, mivel letöltött dokumentumaidat offline is elérheted, online pedig mobil eszközökön is teljeskörűen használhatod a rendszert.

Online fogadóórák

A CooSpace-ben lebonyolított online fogadóórák keretében konzultálhatnak egymással az oktatók és a hallgatók, bármikor, bárhonnan, kényelmesen. 

CooSpace

egy Learning Management (LMS) rendszer. A kurzusok résztvevői a színterekben láthatják a kurzusokhoz kapcsolódó dokumentumokat, tehetik fel kérdéseiket, és akár vizsgázhatnak is online.

A színtér

az a virtuális tér, ahol a minél hatékonyabb közös munka érdekében létrehozott eszközök és a képzésben résztvevők találkoznak.

Az oktatási színtér

támogathatja az egyéni tanulást, a közös munkát vagy az ötletgyűjtést. Segíthet az információszerzésben vagy a véleményezésben, attól függően, hogy a résztvevőknek milyen funkciókra van szükségük.