felhasználóbarát

A CooSpace LMS rendszer az oktatással foglalkozókat nagymértékben tehermentesíti. Segít betartani határidőket, automatikusan kiértékeli a teszteket, számos statisztikát, riportot biztosít; így könnyebb a lényegre figyelni. 

Hozzáférés

A CooSpace bárhol, bármikor, biztonságosan elérhető, csupán egy böngészőre van szükség. A mobil applikáció segítségével a dokumentumok, és a már megnézett tartalmak offline is bárhol elérhetőek.

 

Megosztás

Egyszerűen megoszthatók a dokumentumok, internetes tartalmak. A felhasználók a változásokról azonnali vagy nap végi összesítő értesítést kaphat.

Rendezettség

A feladatok kiírása, majd azok beadása lehetővé teszi, hogy többé ne vesszenek el emailek, beadott dolgozatok. A rendszer biztosítja, hogy mindenki értesüljön egy feladat kiírásáról, és a feladatra kapott értékeléséről is.

határok nélkül

A rendezettség és nyitottság egyszerre valósul meg a CooSpace-ben. Bármilyen fájl vagy hivatkozás egyszerűen beemelhető. A CooSpace LMS rendszer képes kapcsolódni a szervezeti címtárakhoz, és az ismertebb naptárszolgáltatókhoz. Nyelvi lehetőségei szélesek, bármely nyelv támogatására képes. 

Tartalom

A .doc, .xls, .ppt, .pdf, SCORM fájlok, a Youtube, Prezi, TED vagy egyéb hivatkozások egyszerűen, integráltan kezelhetők a rendszeren belül.

Nyelvek

A CooSpace LMS felhasználói felülete jelenleg magyar, angol, német és kínai nyelven érhető el, de képes bármely nyelv támogatására.

Technológia

Az alkalmazott technológia biztosítja, hogy mindig a lehető leggyorsabban és legbiztonságosabban férj hozzá a tartalmakhoz. 

privát és publikus

Szerkesztheted profilodat, ahol információkat adhatsz meg magadról a többi felhasználónak. Rövid szöveges üzeneteket küldhetsz az online felhasználóknak. A dokumentumok, kérdésbankok megoszthatók a színterek résztvevőivel, vagy kiválasztott személyekkel. 

Hírfolyam

Minden CooSpace eseményről igényeidnek megfelelően értesülhetsz, az egyedileg beállítható értesítési szabályoknak megfelelően. 

Jegyzet és címke 

A CooSpace LMS rendszer minden színterében, annak minden eszközében rendelkezésre áll az online jegyzetelés lehetősége. A jegyzetek személyesek, de megoszthatók más felhasználókkal. 

Megosztás

A résztvevők a dokumentumokat, kérdésbankokat, fogalomtárakat a saját, személyes tárhelyeiken rendezhetik, de szükség esetén megoszthatják azokat színterekkel, eszközökkel, vagy közvetlenül más felhasználókkal.