intézmények

Az ország számos egyetemén és főiskoláján CooSpace-t használnak a mindennapi oktatás támogatására. Meglévő felhasználóinknak innen is elérést biztosítunk az intézményi rendszerekbe. A vállalati, céges ügyfeleink száma is egyre növekszik, akik többnyire belső képzéseiket, saját oktatási folyamataikat bonyolítják le CooSpace-ben.

segítünk

Keresse fel súgónkat, ahol folyamatosan frissülő képekkel, tutorial videókkal, szövegekkel segítjük a CooSpace használatának elsajátítását.

ingenii dexteritas

A DEXTER Informatikai és Tanácsadó Kft. fókuszában immár húsz éve az oktatási, képzési terület széles spektrumán fejlesztett informatikai rendszerek és kapcsolódó tanácsadási szolgáltatások állnak. Budapesti és pécsi irodáinkban 31, az oktatás-menedzsment területén felkészült szakember dolgozik tanácsadói, fejlesztői, illetve terméktámogatási területen.

ETR

Az Egységes Tanulmányi Rendszer az oktatásszervezési folyamatokat támogatja. A képzések akkreditálásától a felvételi konverzióig, a tárgyválasztástól a diplomamelléklet elkészítéséig, a diákhitel ügyintézéstől a FIR jelentésig minden területen „kézre álló” eszközök állnak a felhasználók rendelkezésére.

Modulo

Komplex megoldást kínál az űrlapok és ügyintézési folyamatok tervezésétől, egészen az archiválásig. Olyan web-alapú, elektronikus ügyintézést támogató rendszer, amelyben beállíthatók az egyes ügyintézési lépések, és megszerkeszthetők a szükséges űrlapok. 

iCorso

Az iCorso az első Magyarországon fejlesztett, kifejezetten a szakképzés és felnőttképzés számára kialakított komplex oktatási ügyvitelszervező megoldás. Támogatja a képzés tartalmi, módszertani előkészítését, a pénzügyi tervezést, a jelentkezést, valamint a jelentések készítéséig szükséges minden adminisztrációt.