01kommunikacio_01forum.png

fórum

A felmerülő észrevételek, kérdések, javaslatok megvitatására, a vélemények megosztására alkalmas eszköz. A hozzászólásokhoz fájlok is csatolhatók.

01kommunikacio_02blog.png

blog

A színtér résztvevői - akár feladatként kiadva - web-naplót vezethetnek a tanítási-tanulási tapasztalataikról, fejlődésükről, vagy épp egy projekt előrehaladásáról.

01kommunikacio_03hirdetotabla.png

hirdetőtábla

Értesíthetjük a színtér résztvevőit az aktuális információkról, hírekről. A megjelent hirdetményekről az érintettek emailt is kapnak.

01kommunikacio_04ertesitesek.png

értesítések

A CooSpace rendelkezik egy eseményértesítő funkcióval, amely egyéni beállítások alapján email értesítést küld a felhasználónak a rendszerben történt eseményekről.

 

02tartalom01dokumentumtar.png

saját dokumentumtár

A feltöltött fájlok (dokumentumok, képek, stb.) strukturált tárolására, megosztására szolgál. A mappa elemeit meta-információkkal láthatjuk el.

02tartalom02kerdesbank.png

kérdésbank

Különböző típusú tesztkérdéseket hozhatunk létre: egyszeres és többszörös választás, csoportosítás, sorbarendezés, esszé, stb. A tesztkérdéseket rendezett módon tárolhatjuk és meg is oszthatjuk.

02tartalom03link.png

link

Könnyen és gyorsan oszthatunk meg a résztvevőkkel fontos linkeket (url-eket), amelyeket csoportosíthatunk tematikus linkgyűjteményekbe is.

02tartalom04kerdessor.png

kérdéssorok

A kérdésbankok felhasználásával kérdéssorokat állíthatunk össze, véletlen kiválasztáson alapuló kérdésblokkal és lapozókkal. A kész kérdéssorokat tetszőleges alkalommal lehet tesztekhez kapcsolni.

02tartalom05fogalomtar.png

fogalomtár

A személyes fogalomtárban létrehozott fogalmakat, leírásokat oszthatjuk meg a színtérben.

 

03szervezes01csoportbontas.png

csoportbontás

A színtér résztvevőit különböző módszerekkel (ABC szerint, véletlenszerűen, manuálisan) tetszőleges csoportokba sorolhatjuk be.

03szervezes02szavazas.png

szavazás

A színtér résztvevőinek véleményét kérhetjük ki tetszőleges kérdésben (pl. időpontok közötti választás), az opciók megadásával. Az eredményeket a rendszer összegzi és közzéteszi.

03szervezes03jelentkezes.png

jelentkezés

A színtér tagjai az előre megadott lehetőségekre (pl. A és B csoport) jelentkezhetnek. A résztvevők választásai alapján kialakult csoportok számára eszközöket – feladatot, dokumentumtárat - lehet létrehozni.

03szervezes04otletdoboz.png

ötletdoboz

Az ötletdobozzal támogatható az adott témán belüli szabad ötletgyűjtés, valamint a felmerülő ötletekre a +1 / -1 pontokkal való szavazás.

 

04ertekeles01vizsgateszt.png

vizsgateszt

A számonkérés, vizsgáztatás egyszerű, gyors, biztonságos módja, azonnali értékeléssel és támogató funkciókkal (jelszavas védelem, visszanézés, statisztika, stb.).

04ertekeles02gyakorloteszt.png

gyakorlóteszt

A tudás elmélyítésére szolgáló, gyakorlási célú teszteket állíthatunk össze a résztvevők számára, amelyek eredménye csak a kitöltő számára látható.

04ertekeles03feladat.png

feladat

A hallgatói feladatok egyszerű beadására, feltöltésére szolgáló eszköz, amely lehetőséget ad az értékelésre és az eredmények közzétételére is.

04ertekeles04kerdoiv.png

kérdőív

Anonim vagy névvel ellátott visszajelzések gyűjtésére alkalmas (pl. elégedettségmérés). A rendszer a beérkezett válaszok feldolgozását is támogatja.

 

05aktivitas01jelenletiiv.png

jelenléti ív

A hiányzások nyilvántartására, katalógus nyomtatására, az órai munka értékelésére, személyes jegyzetek készítésére, illetve fájlok csatolására is használható.

05aktivitas02szinterosszesito.png

színtér összesítő

Segítségével a hallgatók egész féléves munkáját áttekinthetjük táblázatos formában, amelyben  megjeleníthetőek a hallgatók jelenléti adatai, feladatokra kapott értékelései és teszt eredményei.

05aktivitas03szinteraktivitas.png

színtér aktivitás

Nyomon követhetjük a hallgatók színtérben végzett tevékenységeit, akár a konkrét kattintások szintjéig lebontva.

 

06video01videoprezentacio.png

videóprezentáció

A videoprezentációval könnyen készíthetünk felvételt prezentációval támogatott  előadásokról. A felvett videókhoz tartalomjegyzéket és feliratozást is társíthatunk, majd egy gombnyomással megoszthatjuk a felvételt.

06video02videobeagyazasa.png

videó beágyazása

A CooSpace minden eszközében lehetséges a YouTube videók beágyazása (pl. fórumban, tesztkérdésekben), amellyel elérhetjük, hogy a videót a rendszeren belül nézzék meg a felhasználók. 

fogadóóra

A CooSpace LMS rendszerben videón konzultálhatnak a résztvevők. Az oktatók megadhatják, hogy mikor elérhetők, így a hallgatók jelentkezhetnek az alkalmakra, megadhatják, hogy milyen témában keresik az oktatót.

06video04felvetelmegosztasa.png

felvételek megosztása

Az előadáson vagy képernyőképpel készített videoprezentációk közvetlenül megoszthatók a CooSpace-ben, és egy saját lejátszóban, a rendszeren belül tekinthetők meg.

07mobil01toltsdle.png

töltse le!

A CooSpace LMS rendszer mobileszközökön is elérhető.

Az alkalmazás letöltéséhez kattintson az Apple Store ikonra.

07mobil03integracio.png

integráció

A CooSpace naptár, amely tartalmazza a színterekből származó fontos dátumokat és határidőket, könnyen szinkronba hozható az iPad-en lévő saját naptárral. 

07mobil02elsolepesek.png

első lépések

A letöltést követően állítsa be, hogy melyik intézmény CooSpace rendszerét kívánja elérni, és adja meg a felhasználói adatait. 

07mobil04barholbarmikor.png

bárhol, bármikor

A mobilalkalmazás segít önnek abban, hogy a CooSpace-t bárhonnan elérje, dokumentumait akár offline olvasgassa, vagy részt vegyen a közösség munkájában.