CooSpace SaaS

A SaaS (Sofware as a Service) alkalmazás-szolgáltatást jelent, amely egy új üzleti és egyben technológiai konstrukció. A CooSpace LMS rendszer a kiszolgáló infrasturktúra biztosításával együtt, szolgáltatásként vehető igénybe. A felhasználói gépeken csak böngészőre van szükség. 

hatékony és gyors

A rendszer bevezetése előtt konzultációk során tisztázzuk az elvárásokat, működési körülményeket, egyeztetjük a felhasználási igényeket. Ez után a bevezetés műszaki jellegű feladatai rövid idő alatt elvégezhetők.

Tervezés

Alapos és körültekintő tervezés  teszi lehetővé a biztonságos online Learning Management keretrendszer bevezetését.

Kivitelezés

Kivitelezéskor nem csak arra koncentrálunk, hogy jól működő rendszert adjunk át, hanem arra is, hogy a felület, a design ergonomikus és felhasználóbarát legyen.

Felhasználói igények

Mind a tervezési, mind a kivitelezési szakaszban talán legfontosabb tényezőnek a felhasználói igények megismerését tarjuk. Ebből fakad ügyfeleink elkötelezettsége, elégedettsége.

gyakorlatorientált képzések

A CooSpace LMS terméktámogatás keretében gyakorlatorientált oktatásokat szervezünk. Kihelyezett képzéseket tartunk rendszeradminisztrátoroknak, oktatásszervezőknek, oktatóknak és hallgatóknak.

Személyre szabott

Minden képzést a lehető legjobban igazítjuk ahhoz a célcsoporthoz, amelynek szervezzük. Ez megnyilvánul a képzés tematikájában és a szervezés körülményeiben is. 

Kihelyezett

A képzéseket minden esetben a felhasználók számára helyben tartjuk, azaz mi utazunk el partnereinkhez. A képzések így helyben, a felhasználók számára otthonos technológiai környezetben valósulhatnak meg.

Sokszínű

Gyakorlati képzéseinket pedagógiában és informatikában egyaránt jártas szakembereink tartják, akik az e-learninget sokféle aspektusból közelítik meg. A helyi képzéseket multimédiás tartalmakkal is támogatjuk. 

biztonságos

Segítünk kezelni a rendszerhasználattal járó kockázatokat, a változásokat, biztosítjuk a rendszeres frissítéseket. 

tapasztalat

A CooSpace Learning Management rendszer több, mint 15 intézmény életében játszik szerepet, és körülbelül negyvenezer felhasználót szolgál ki. Segítségükkel az elmúlt 8 évben óriási támogatási tapasztalat halmozódott fel.

stabilitás

Megbízható, elkötelezett partnerként arra törekszünk, hogy rendszeresen készítsünk újabb és újabb innovatív kiegészítőket, funkciókat a CooSpace-hez, miközben szem előtt tartjuk, hogy a felhasználók egyszerű és kiszámítható rendszerrel találkozzanak.

szakértelem

Cégünk alkalmazottai széleskörűen képzett szakemberek, akik a technológiai, programozási, pedagógiai és terméktámogatási feladatokat professzionálisan látják el.